accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Shipper, Jay [USA]" <Shipper_...@bah.com>
Subject Re: [External] Re: Accumulo (1.5.0) Master Will Not Start
Date Mon, 26 Aug 2013 22:51:47 GMT
Yes, jps is in /usr/bin, which is in the PATH specified on the master
script.
_________________
Jay Shipper
Booz | Allen | Hamilton
shipper_jay@bah.com







On 8/26/13 5:05 PM, "Christopher" <ctubbsii@apache.org> wrote:

>Check that jps is on the path when the init script runs. These init
>scripts are a bit *experimental*.
>
>--
>Christopher L Tubbs II
>http://gravatar.com/ctubbsii
>
>
>On Mon, Aug 26, 2013 at 4:10 PM, Shipper, Jay [USA] <Shipper_Jay@bah.com>
>wrote:
>> Here is what is being logged to the console when I try to start the
>>accumulo
>> (1.5.0) master service:
>> ---
>> $ sudo service accumulo-master start
>> Not running
>> Starting...
>> 2013-08-26 19:46:41,674 [vfs.AccumuloVFSClassLoader] WARN : ignoring
>> classpath entry file:///usr/lib/accumulo/lib/ext/[^.].*.jar
>> 2013-08-26 19:46:43,342 [server.Accumulo] INFO : Attempting to talk to
>> zookeeper
>> 2013-08-26 19:46:43,505 [server.Accumulo] INFO : Zookeeper connected and
>> initialized, attemping to talk to HDFS
>> 2013-08-26 19:46:43,658 [server.Accumulo] INFO : Connected to HDFS
>> Failed
>> ---
>>
>> What could cause this behavior?  HDFS and Zookeeper both appear fine,
>>the
>> accumulo monitor shows the zookeeper servers, and all the other accumulo
>> services are still up on their respective nodes.  Nothing is getting
>>logged
>> in our accumulo logs directory.
>>
>> If you need any other information to make a diagnosis, just ask for
>>what you
>> need.  We have a working cluster with pretty much the same setup (EC2,
>> CentOS, Hadoop 2, etc.), which is why we're very puzzled.
>>
>> Thanks,
>> _________________
>>
>> Jay Shipper
>>
>> Booz | Allen | Hamilton
>>
>> shipper_jay@bah.com


Mime
View raw message