accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hider, Sandy" <Sandy.Hi...@jhuapl.edu>
Subject Thrift error while configuring new cloud
Date Mon, 07 Jan 2013 20:40:45 GMT
All,
I am setting up a new cloud and I am getting the following error when running Accumulo.  From
the Tracer log:

07 11:20:37,925 [impl.ServerClient] DEBUG: ClientService request failed null, retrying ...
org.apache.thrift.transport.TTransportException: Failed to connect to a server
        at org.apache.accumulo.core.client.impl.ThriftTransportPool.getAnyTransport(ThriftTransportPool.java:437)
        at org.apache.accumulo.core.client.impl.ServerClient.getConnection(ServerClient.java:145)
        at org.apache.accumulo.core.client.impl.ServerClient.getConnection(ServerClient.java:123)
       at org.apache.accumulo.core.client.impl.ServerClient.executeRaw(ServerClient.java:105)
        at org.apache.accumulo.core.client.impl.ServerClient.execute(ServerClient.java:71)
        at org.apache.accumulo.core.client.impl.ConnectorImpl.<init>(ConnectorImpl.java:75)
        at org.apache.accumulo.server.client.HdfsZooInstance.getConnector(HdfsZooInstance.java:145)
        at org.apache.accumulo.server.trace.TraceServer.<init>(TraceServer.java:152)
        at org.apache.accumulo.server.trace.TraceServer.main(TraceServer.java:222)
        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)
        at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
        at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:601)
        at org.apache.accumulo.start.Main$1.run(Main.java:89)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:722)

When I tried to go into the shell it says can't find any tablet servers make sure zookeeper
and accumulo are both running.  They both are.  My theory is this, the name node is dual NIC'd.
 I am wondering if somehow I have the zookeeper software listening on the wrong NIC card?
 I don't see a way to configure which NIC it is on.  Anyone have any ideas?

This is Accumulo-1.4.0, Hadoop 0.20.2, Zookeeper 3.4.3  (a set I have used successfully on
other servers)

Thanks in advance

Sandy


Mime
View raw message