accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Medinets <david.medin...@gmail.com>
Subject Missing accumulo-assemble-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar after compilation
Date Sun, 04 Mar 2012 05:37:05 GMT
I must be doing something wrong during the compilation but I can't
figure it out. I am using the trunk at revision 1296504. Let me walk
through the steps I am following.

# remove the maven repositories
rm -rf ~/.m2/repository/org/apache/accumulo
# connect to svn working directory
cd ~/workspace/accumulo
# compile accumulo
mvn -Dmaven.test.skip=true install
# see what jars were creating in the maven repository
find ~/.m2/repository/org/apache/accumulo -type f -name '*.jar'

This is that list:

  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/examples-simple/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/examples-simple-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/wikisearch-ingest/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/wikisearch-ingest-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/cloudtrace/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/cloudtrace-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/accumulo-start/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/accumulo-start-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/accumulo-server/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/accumulo-server-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/accumulo-core/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/accumulo-core-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/wikisearch-query/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/wikisearch-query-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar

But I can find evidence of accumulo-assemble

find ~/.m2/repository/org/apache/accumulo -type f -name '*assemble*'

  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/accumulo-assemble/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/accumulo-assemble-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.pom

Nor has the accumulo-assemble jar file been created in my working directory

find . -type f -name '*assemble*'

This finds no files.

Have I missed a step? Did the process change?

Mime
View raw message