accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Medinets <david.medin...@gmail.com>
Subject Re: Missing accumulo-assemble-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar after compilation
Date Sun, 04 Mar 2012 14:08:44 GMT
There was one before. I grabbed the code from svn. Ran mvn package.
Then used the assemble jar to create my 'installation' accumulo
folder. That's the direction from which I ran bin/start-all.

On Sun, Mar 4, 2012 at 12:47 AM, John Vines <john.w.vines@ugov.gov> wrote:
> should there be an assembly jar? The assembly module is just there for
> orchestrating tasks which must occur after everything builds.
>
> John
>
> Sent from my phone, so pardon the typos and brevity.
>
> On Mar 4, 2012 12:37 AM, "David Medinets" <david.medinets@gmail.com> wrote:
>>
>> I must be doing something wrong during the compilation but I can't
>> figure it out. I am using the trunk at revision 1296504. Let me walk
>> through the steps I am following.
>>
>> # remove the maven repositories
>> rm -rf ~/.m2/repository/org/apache/accumulo
>> # connect to svn working directory
>> cd ~/workspace/accumulo
>> # compile accumulo
>> mvn -Dmaven.test.skip=true install
>> # see what jars were creating in the maven repository
>> find ~/.m2/repository/org/apache/accumulo -type f -name '*.jar'
>>
>> This is that list:
>>
>>
>>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/examples-simple/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/examples-simple-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
>>
>>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/wikisearch-ingest/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/wikisearch-ingest-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
>>
>>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/cloudtrace/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/cloudtrace-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
>>
>>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/accumulo-start/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/accumulo-start-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
>>
>>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/accumulo-server/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/accumulo-server-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
>>
>>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/accumulo-core/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/accumulo-core-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
>>
>>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/wikisearch-query/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/wikisearch-query-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
>>
>> But I can find evidence of accumulo-assemble
>>
>> find ~/.m2/repository/org/apache/accumulo -type f -name '*assemble*'
>>
>>
>>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/accumulo-assemble/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/accumulo-assemble-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.pom
>>
>> Nor has the accumulo-assemble jar file been created in my working
>> directory
>>
>> find . -type f -name '*assemble*'
>>
>> This finds no files.
>>
>> Have I missed a step? Did the process change?

Mime
View raw message