accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From John Vines <john.w.vi...@ugov.gov>
Subject Re: Missing accumulo-assemble-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar after compilation
Date Thu, 08 Mar 2012 14:30:13 GMT
I don't know what it was doing before, but it shouldn't create a jar. There
is no java code for the assembly package. All it does it assembly the
tar.gz which includes the jars from the other submodules.

On Sun, Mar 4, 2012 at 9:09 AM, David Medinets <david.medinets@gmail.com>wrote:

> There was one before. I grabbed the code from svn. Ran mvn package.
> Then used the assemble jar to create my 'installation' accumulo
> folder. That's the direction from which I ran bin/start-all.
>
> On Sun, Mar 4, 2012 at 12:47 AM, John Vines <john.w.vines@ugov.gov> wrote:
> > should there be an assembly jar? The assembly module is just there for
> > orchestrating tasks which must occur after everything builds.
> >
> > John
> >
> > Sent from my phone, so pardon the typos and brevity.
> >
> > On Mar 4, 2012 12:37 AM, "David Medinets" <david.medinets@gmail.com>
> wrote:
> >>
> >> I must be doing something wrong during the compilation but I can't
> >> figure it out. I am using the trunk at revision 1296504. Let me walk
> >> through the steps I am following.
> >>
> >> # remove the maven repositories
> >> rm -rf ~/.m2/repository/org/apache/accumulo
> >> # connect to svn working directory
> >> cd ~/workspace/accumulo
> >> # compile accumulo
> >> mvn -Dmaven.test.skip=true install
> >> # see what jars were creating in the maven repository
> >> find ~/.m2/repository/org/apache/accumulo -type f -name '*.jar'
> >>
> >> This is that list:
> >>
> >>
> >>
>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/examples-simple/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/examples-simple-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
> >>
> >>
>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/wikisearch-ingest/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/wikisearch-ingest-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
> >>
> >>
>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/cloudtrace/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/cloudtrace-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
> >>
> >>
>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/accumulo-start/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/accumulo-start-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
> >>
> >>
>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/accumulo-server/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/accumulo-server-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
> >>
> >>
>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/accumulo-core/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/accumulo-core-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
> >>
> >>
>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/wikisearch-query/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/wikisearch-query-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.jar
> >>
> >> But I can find evidence of accumulo-assemble
> >>
> >> find ~/.m2/repository/org/apache/accumulo -type f -name '*assemble*'
> >>
> >>
> >>
>  /home/medined/.m2/repository/org/apache/accumulo/accumulo-assemble/1.5.0-incubating-SNAPSHOT/accumulo-assemble-1.5.0-incubating-SNAPSHOT.pom
> >>
> >> Nor has the accumulo-assemble jar file been created in my working
> >> directory
> >>
> >> find . -type f -name '*assemble*'
> >>
> >> This finds no files.
> >>
> >> Have I missed a step? Did the process change?
>

Mime
View raw message