accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Todd Stavish <toddstav...@gmail.com>
Subject Re: Accumulo On MapR
Date Thu, 15 Mar 2012 23:38:17 GMT
Domo, Takuya-san.  For posterity's sake ->

In accumulo-site.xml:

<property>
  <name>instance.zookeeper.host</name>
  <value>localhost:5181</value>
  <description>comma separated list of zookeeper servers</description>
</property>





On Wed, Mar 14, 2012 at 9:33 PM, Takuya UESHIN <ueshin@happy-camper.st> wrote:
> Hi,
>
> You need to specify ZooKeeper client port to 5181 when you use MapR.
> MapR's ZooKeeper client port is 5181 by default.
>
> Thanks.
>
>
> 2012/3/15 Keith Turner <keith@deenlo.com>
>>
>> Is zookeeper up and running?
>>
>> If so can you jstack the init java process and send the stack trace of
>> the main thread?
>>
>> Keith
>>
>> On Wed, Mar 14, 2012 at 5:31 PM, Todd Stavish <toddstavish@gmail.com>
>> wrote:
>> > Hello,
>> >
>> > I followed all of the setup / initialization steps. However, when I
>> > ran accumulo init, it hangs on naming the instance.
>> >
>> > mapr@mapr-desktop:/opt/accumulo-1.3.5-incubating/bin$ ./accumulo init
>> > 14 14:15:24,536 [util.Initialize] INFO : Hadoop Filesystem is maprfs:///
>> > 14 14:15:24,584 [util.Initialize] INFO : Accumulo data dir is /accumulo
>> > 14 14:15:24,585 [util.Initialize] INFO : Zookeeper server is
>> > localhost:2181
>> > Instance name : test
>> >
>> > Init doesn't seem to produce any logs (at least not in the
>> > accumolo/logs dir), is there a verbose mode or something that can help
>> > me figure out where it is failing?
>> >
>> > Thanks,
>> > -Todd
>
>
>
>
> --
> Takuya UESHIN
> Tokyo, Japan
>
> http://twitter.com/ueshin

Mime
View raw message