accumulo-notifications mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Josh Elser (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (ACCUMULO-4349) Test failures in master after port-search changes
Date Tue, 21 Jun 2016 02:01:03 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/ACCUMULO-4349?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15340891#comment-15340891
] 

Josh Elser commented on ACCUMULO-4349:
--------------------------------------

The issue seems to be hostname related:

{noformat}
java    3153 jelser  104u  IPv6 0xeef679d2711968cd      0t0  TCP *:1024 (LISTEN)
java    3153 jelser  112u  IPv6 0xeef679d264748e6d      0t0  TCP 192.168.1.4:1024 (LISTEN)
{noformat}

The first bind on 1024 is the ServerSocket at the start of the test, while the second is the
actual TServer. "localhost" should be used consistently to avoid test failures. Going to fix
this one since it's blocking me.

> Test failures in master after port-search changes
> -------------------------------------------------
>
>                 Key: ACCUMULO-4349
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ACCUMULO-4349
>             Project: Accumulo
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Josh Elser
>            Assignee: Dave Marion
>            Priority: Blocker
>             Fix For: 1.8.0, 1.9.0
>
>
> {noformat}
> Tests run: 9, Failures: 2, Errors: 1, Skipped: 0, Time elapsed: 0.73 sec <<<
FAILURE! - in org.apache.accumulo.server.util.TServerUtilsTest
> testStartServerUsedPortWithSearch(org.apache.accumulo.server.util.TServerUtilsTest) 
Time elapsed: 0.379 sec  <<< FAILURE!
> java.lang.AssertionError: expected:<1025> but was:<1024>
> 	at org.apache.accumulo.server.util.TServerUtilsTest.testStartServerUsedPortWithSearch(TServerUtilsTest.java:258)
> testStartServerUsedPort(org.apache.accumulo.server.util.TServerUtilsTest)  Time elapsed:
0.003 sec  <<< FAILURE!
> java.lang.AssertionError: Expected exception: java.net.UnknownHostException
> testStartServerFreePort(org.apache.accumulo.server.util.TServerUtilsTest)  Time elapsed:
0.002 sec  <<< ERROR!
> java.net.UnknownHostException: Unable to find a listen port
> 	at org.apache.accumulo.server.util.TServerUtilsTest.startServer(TServerUtilsTest.java:341)
> 	at org.apache.accumulo.server.util.TServerUtilsTest.testStartServerFreePort(TServerUtilsTest.java:220)
> {noformat}
> These seem like they might be related to your changes in ACCUMULO-4331, [~dlmarion].
Can you please take a look?



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message