accumulo-notifications mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Josh Elser (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (ACCUMULO-3130) Some replication ITs fail with SSL enabled
Date Tue, 16 Sep 2014 03:15:33 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/ACCUMULO-3130?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14134882#comment-14134882
] 

Josh Elser commented on ACCUMULO-3130:
--------------------------------------

Upped the memory on the Master to 1G and I'm still seeing the failure. I remember running
into goofy OOMEs when there's a mismatch between client and server using SSL and not SSL.
I'm wondering if that's what I'm seeing here (even though I thought it was typically the client
that OOME'd, not the server...)

> Some replication ITs fail with SSL enabled
> ------------------------------------------
>
>                 Key: ACCUMULO-3130
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ACCUMULO-3130
>             Project: Accumulo
>          Issue Type: Bug
>          Components: test
>            Reporter: Josh Elser
>            Assignee: Josh Elser
>             Fix For: 1.7.0
>
>
> Noticing that some of the Replication ITs will fail when SSL is turned on ({{-DuseSslForIT=true}}).
> Digging into to the failures, most of them are failing because the Master on the peer
(the destination for replication) gets an OOME and the Master then never responds to the primary's
RPCs to replicate data. Eventually, the JUnit timeout kicks in and the test fails.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message