accumulo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christopher <ctubb...@apache.org>
Subject Re: Fwd: Accumulo-Test-1.6-Hadoop-1 - Build # 1032 - Failure!
Date Fri, 27 May 2016 20:15:27 GMT
Should be fixed now. Looks like I had already done this with the 1.8 branch
at one point, but not in the old ones.

On Fri, May 27, 2016 at 11:58 AM Josh Elser <josh.elser@gmail.com> wrote:

> Thanks :)
>
> Christopher wrote:
> > Oh, crap, I messed up jar sealing (didn't notice because we normally skip
> > tests during a release, and we previously only sealed jars during a
> > release). I will fix that later today.
> >
> > On Fri, May 27, 2016 at 3:05 AM Christopher<ctubbsii@apache.org>  wrote:
> >
> >> Hmm. I tested all of them. The PIAB builds were already failing... but
> >> I'll look at it later today.
> >>
> >> On Fri, May 27, 2016 at 2:13 AM Josh Elser<josh.elser@gmail.com>
> wrote:
> >>
> >>> Correction, all of 1.6 and 1.7 appear busted after Christopher's asf
> pom
> >>> version update.
> >>> On May 26, 2016 11:11 PM, "Josh Elser"<josh.elser@gmail.com>  wrote:
> >>>
> >>>> Looks like hadoop-1 is still having problems on 1.6.
> >>>> ---------- Forwarded message ----------
> >>>> From:<elserj@apache.org>
> >>>> Date: May 26, 2016 8:40 PM
> >>>> Subject: Accumulo-Test-1.6-Hadoop-1 - Build # 1032 - Failure!
> >>>> To:<josh.elser@gmail.com>
> >>>> Cc:
> >>>>
> >>>> Accumulo-Test-1.6-Hadoop-1 - Build # 1032 - Failure:
> >>>>
> >>>> Check console output at
> >>>>
> >>>
> https://secure.penguinsinabox.com/jenkins/job/Accumulo-Test-1.6-Hadoop-1/1032/
> >>>> to view the results.
> >>>>
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message