accumulo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christopher <ctubb...@apache.org>
Subject Re: Accumulo-1.6-Integration-Tests - Build # 350 - Failure!
Date Tue, 07 Apr 2015 20:39:03 GMT
I meant what filesystem is running on the machine (ext3, ext4, xfs,
etc.). I was wondering if there was some kernel or filesystem bug
related to inode reuse or something that caused it to try to copy the
wrong files (it's a stretch, I know...).

--
Christopher L Tubbs II
http://gravatar.com/ctubbsii


On Tue, Apr 7, 2015 at 12:05 AM, Josh Elser <josh.elser@gmail.com> wrote:
> You already have access to the workspace via me making an account for you.
> Granted, it will roll over after tonight's build.
>
>
> Christopher wrote:
>>
>> It is not clear to me why it is trying to assemble the it test results at
>> all... what's the local filesystem?
>>
>> On Mon, Apr 6, 2015, 22:51 Josh Elser<josh.elser@gmail.com>  wrote:
>>
>>> I see this sort of failure every now and again on my server.
>>>
>>> Anyone (Christopher most specifically, perhaps) have any idea why this
>>> might happen sporadically?
>>>
>>> -------- Original Message --------
>>> Subject: Accumulo-1.6-Integration-Tests - Build # 350 - Failure!
>>> Date: Mon, 6 Apr 2015 08:55:19 +0000 (UTC)
>>> From: elserj@apache.org
>>> Reply-To: jira@apache.org, notifications@accumulo.apache.org
>>> To: notifications@accumulo.apache.org
>>>
>>> Accumulo-1.6-Integration-Tests - Build # 350 - Failure:
>>>
>>> Check console output at
>>> https://secure.penguinsinabox.com/jenkins/job/Accumulo-1.6-
>>> Integration-Tests/350/
>>> to view the results.
>>>
>>
>

Mime
View raw message