accumulo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christopher <ctubb...@apache.org>
Subject Re: Consequences of ACCUMULO-3312
Date Thu, 27 Nov 2014 16:11:10 GMT
I'm not too familiar with the specific problem in that issue, but given
that the fix is only in 1.6.2, and seems to be so prominent, it might be
time to start considering a 1.6.2 release.


--
Christopher L Tubbs II
http://gravatar.com/ctubbsii

On Wed, Nov 26, 2014 at 8:54 PM, Russ Weeks <rweeks@newbrightidea.com>
wrote:

> Hey, All,
>
> My team has been working with Accumulo 1.6.1 for a while now and it's
> awesome[1], but a recent fresh install is exhibiting the "invalid path"
> errors shown in ACCUMULO-3312. It's just a small 4-node development cluster
> and we can definitely afford to lose the data. What worries me more is, how
> could cloneTable ever work properly, given this bug? Alternatively... given
> that I've been using 1.6.1 for quite a while now and have been cloning
> tables regularly without seeing this problem, how should I avoid triggering
> it?
>
> Feel free to switch this thread to the user list if it's more appropriate
> there.
>
> Thanks,
> -Russ
>
> 1: Thanks! And to echo Jeremy Kepner's recent comment, I have been
> consistently impressed with the talent and more importantly the
> professionalism and sense of community among the members of this list. In
> my experience this is extremely rare.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message