accumulo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Josh Elser <josh.el...@gmail.com>
Subject Re: Monitor finding wrong hostname
Date Wed, 09 Jul 2014 15:21:33 GMT
Actually, we do, and he isn't :)

https://github.com/medined/docker-builds/blob/master/accumulo/accumulo.conf/accumulo-env.sh

David, update your accumulo-env.sh. You also have cruft in there that is 
no longer necessary (e.g. ACCUMULO_LOG_HOST)

On 7/9/14, 11:18 AM, Sean Busbey wrote:
> Josh and I are talking about this config at the end of hte
> ACCUMULO_GENERAL_OPTS in the example accumulo-env.sh[1]:
>
> -Djava.net.preferIPv4Stack=true
>
>
> [1]:
> https://github.com/apache/accumulo/blob/1.5.1/conf/examples/512MB/native-standalone/accumulo-env.sh#L52
>
>
> On Wed, Jul 9, 2014 at 10:16 AM, Sean Busbey <busbey@cloudera.com> wrote:
>
>> Sure, but we don't know if David's current configs include everything from
>> the examples.
>>
>>
>> On Wed, Jul 9, 2014 at 10:11 AM, Josh Elser <josh.elser@gmail.com> wrote:
>>
>>> I think I had made the change before 1.5.1 came out which updates the
>>> example configs to set the JVM preferIpv4Stack (or w/e that option is), too.
>>>
>>>
>>> On 7/9/14, 10:37 AM, Sean Busbey wrote:
>>>
>>>> The stacktrace shows it's trying to use IPv6.
>>>>
>>>> Have you disabled ipv6 on the host? Do your Accumulo role options include
>>>> the flag that says to use the ipv4 network stack?
>>>>
>>>>
>>
>>
>> --
>> Sean
>>
>
>
>

Mime
View raw message