accumulo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Billie Rinaldi <billie.rina...@gmail.com>
Subject Re: Logo source?
Date Tue, 24 Sep 2013 18:43:51 GMT
I think I've tracked down the correct one.  I'm taking a look at adding a
TM in the code.
I don't think there was ever a pde for the favicon, I just cut and pasted
that one together.

Billie


On Tue, Sep 24, 2013 at 11:37 AM, Christopher <ctubbsii@apache.org> wrote:

> That one has square corners and less spacing around the blocks than
> the one we are using on the site (and the missing TM).
>
> --
> Christopher L Tubbs II
> http://gravatar.com/ctubbsii
>
>
> On Mon, Sep 23, 2013 at 10:15 PM, Eric Newton <eric.newton@gmail.com>
> wrote:
> > I just downloaded the Dec-11 logo, and it renders just fine (minus the
> > "TM").
> >
> > -Eric
> >
> >
> >
> > On Mon, Sep 23, 2013 at 8:07 PM, Billie Rinaldi <
> billie.rinaldi@gmail.com>wrote:
> >
> >> I'll see if I can track anything down. I might disagree that it should
> be
> >> checked into the project, though.
> >>
> >> Also, both images have been manually edited after being generated (at a
> >> minimum, adding the required "TM").
> >>
> >> Billie
> >> On Sep 23, 2013 6:40 PM, "Christopher" <ctubbsii@apache.org> wrote:
> >>
> >> > Umm, where is the version-controlled source for our logo?
> >> >
> >> > ACCUMULO-87 describes its generation from a file that is interpreted
> >> > by the software at processing.org, but there does not appear to be a
> >> > version of the pde file for either the logo or the favicon anywhere on
> >> > that ticket, that corresponds to the actual images that were accepted,
> >> > and I do not see any pde file in any of the source control repos.
> >> >
> >> > --
> >> > Christopher L Tubbs II
> >> > http://gravatar.com/ctubbsii
> >> >
> >>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message