accumulo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ed Kohlwey <ekohl...@gmail.com>
Subject Re: AccumuloClassloader on OS X?
Date Mon, 29 Apr 2013 21:12:56 GMT
This doesn't seem very DRY. Is there a reason to have the configuration in
two places?


On Fri, Apr 26, 2013 at 5:15 PM, John Vines <vines@apache.org> wrote:

> No, the accumulo-site.xml file needs to have the classpath modified and the
> accumulo-env.sh needs to use an alternative line to set HADOOP_CONF_DIR
>
>
> On Fri, Apr 26, 2013 at 5:07 PM, Ed Kohlwey <ekohlwey@gmail.com> wrote:
>
> > Yes, there's only one file to edit, right?
> > On Apr 26, 2013 3:48 PM, "John Vines" <vines@apache.org> wrote:
> >
> > > Did you edit the accumulo site and env files to include the commented
> out
> > > section about hadoop2?
> > >
> > >
> > > On Fri, Apr 26, 2013 at 3:44 PM, Ed Kohlwey <ekohlwey@gmail.com>
> wrote:
> > >
> > > > I'm trying to run the 1.5 branch on OS X and having what appear to be
> > > > issues with AccumuloClassloader not picking up the jars that are
> > provided
> > > > by Hadoop. I'm using Hadoop 2.0. None of the hadoop jars get picked
> up
> > by
> > > > the AccumuloClassloader but they work fine when I pass them in
> manually
> > > by
> > > > editing the shell script.
> > > >
> > > > Have any of the dev's encountered issues with this? What is the
> > > motivation
> > > > for moving classpath setup into Java code?
> > > >
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message