accumulo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Josh Elser <josh.el...@gmail.com>
Subject Re: Error while starting
Date Mon, 15 Apr 2013 17:55:40 GMT
I assume you mean /accumulo in HDFS?

If so, yes. `accumulo init`, among other things, creates the directory 
in HDFS that Accumulo will use to store all of its data.

If not, this points to HDFS not being configured as you expect.

On 4/15/13 1:38 PM, Supun Kamburugamuva wrote:
> Thank you all for the input. I've changed the root user and password when
> calling accumulo init and didn't update the config file. So this must be
> the issue.
>
> I'm seeing a directory called accumulo created in my / directory when
> calling accumulo init. Is this normal?
>
> Thanks,
> Supun..
>
>
> On Mon, Apr 15, 2013 at 12:27 PM, Supun Kamburugamuva <supun06@gmail.com>wrote:
>
>> Yes. I'm using the 512MB one.
>>
>> Supun..
>>
>>
>> On Mon, Apr 15, 2013 at 12:25 PM, Josh Elser <josh.elser@gmail.com> wrote:
>>
>>> Did you happen to use one of the examples in $ACCUMULO_HOME/conf/examples?
>>>
>>>
>>> On 4/15/13 11:29 AM, Supun Kamburugamuva wrote:
>>>
>>>> Hi all,
>>>>
>>>> In the latest trunk of accumulo, I'm getting following error while trying
>>>> to start. This is in the Tablet server log. May be I'm missing a
>>>> configuration?
>>>>
>>>> 2013-04-15 11:03:54,166 [client.ClientServiceHandler] ERROR:
>>>> ThriftSecurityException(user:**root, code:BAD_CREDENTIALS)
>>>>
>>>> Thanks,
>>>> Supun..
>>>>
>>>>
>>
>> --
>> Supun Kamburugamuva
>> Member, Apache Software Foundation; http://www.apache.org
>> E-mail: supun06@gmail.com;  Mobile: +1 812 369 6762
>> Blog: http://supunk.blogspot.com
>>
>>
>


Mime
View raw message