accumulo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Medinets <david.medin...@gmail.com>
Subject Re: InMemoryMapTest Looks For accumulo-site.xml File
Date Fri, 13 Jul 2012 21:10:20 GMT
My apologies. I looked again and it was just the one test.

On Fri, Jul 13, 2012 at 4:32 PM, John Vines <john.w.vines@ugov.gov> wrote:
> InMemoryMapTest isn't really dependent on the site, as it will fall back on
> defaults if not available. So I'm not concerned about that one. What was
> the other test?
>
> On Fri, Jul 13, 2012 at 4:27 PM, David Medinets <david.medinets@gmail.com>wrote:
>
>> The tests passed. The chance that someone has an accumulo-site.xml on
>> their classpath while compiling is admittedly small. It struck me as
>> odd that only two of the tests gave this warning. My real concern is
>> that the tests are passing without testing the correct situation.
>>
>> On Fri, Jul 13, 2012 at 3:56 PM, John Vines <john.w.vines@ugov.gov> wrote:
>> > This is a side effect of moving the configurations into the examples I
>> > think. The real question is are there any issues, because those are just
>> > WARNings. Did it break the test?
>> >
>> > John
>> >
>> > On Thu, Jul 12, 2012 at 11:30 PM, David Medinets
>> > <david.medinets@gmail.com>wrote:
>> >
>> >> I did not expect one of the tests to be looking for the site
>> >> configuration file. When compiling Accumulo for the first time, this
>> >> configuration file can't exist ... can it?
>> >>
>> >> Running org.apache.accumulo.server.tabletserver.InMemoryMapTest
>> >> 12/07/13 01:56:09 WARN conf.SiteConfiguration: accumulo-site.xml not
>> >> found on classpath
>> >> 12/07/13 01:56:09 WARN util.NativeCodeLoader: Unable to load
>> >> native-hadoop library for your platform... using builtin-java classes
>> >> where applicable
>> >>
>>

Mime
View raw message