accumulo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From John Vines <john.w.vi...@ugov.gov>
Subject Re: InMemoryMapTest Looks For accumulo-site.xml File
Date Fri, 13 Jul 2012 20:32:00 GMT
InMemoryMapTest isn't really dependent on the site, as it will fall back on
defaults if not available. So I'm not concerned about that one. What was
the other test?

On Fri, Jul 13, 2012 at 4:27 PM, David Medinets <david.medinets@gmail.com>wrote:

> The tests passed. The chance that someone has an accumulo-site.xml on
> their classpath while compiling is admittedly small. It struck me as
> odd that only two of the tests gave this warning. My real concern is
> that the tests are passing without testing the correct situation.
>
> On Fri, Jul 13, 2012 at 3:56 PM, John Vines <john.w.vines@ugov.gov> wrote:
> > This is a side effect of moving the configurations into the examples I
> > think. The real question is are there any issues, because those are just
> > WARNings. Did it break the test?
> >
> > John
> >
> > On Thu, Jul 12, 2012 at 11:30 PM, David Medinets
> > <david.medinets@gmail.com>wrote:
> >
> >> I did not expect one of the tests to be looking for the site
> >> configuration file. When compiling Accumulo for the first time, this
> >> configuration file can't exist ... can it?
> >>
> >> Running org.apache.accumulo.server.tabletserver.InMemoryMapTest
> >> 12/07/13 01:56:09 WARN conf.SiteConfiguration: accumulo-site.xml not
> >> found on classpath
> >> 12/07/13 01:56:09 WARN util.NativeCodeLoader: Unable to load
> >> native-hadoop library for your platform... using builtin-java classes
> >> where applicable
> >>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message