accumulo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From John Vines <john.w.vi...@ugov.gov>
Subject Re: Failed to execute goal org.apache.maven.plugins:maven-assembly-plugin:2.2.1:single
Date Thu, 08 Mar 2012 14:41:44 GMT
For 1.5+, you should run mvn package -P assemble, not mvn package && mvn
assemble:single. This should be documented in the README. If you find it
documented elsewhere, we need to fix it.

John

On Wed, Mar 7, 2012 at 10:59 PM, David Medinets <david.medinets@gmail.com>wrote:

> Following the instructions on
> http://incubator.apache.org/accumulo/source.html, I did this:
>
> rm -rf accumulo
> svn co https://svn.apache.org/repos/asf/incubator/accumulo/trunk accumulo
> mvn package && mvn assembly:single
>
> The package command worked fine. I saw success for each sub-project. But
> then...
>
> [INFO] Scanning for projects...
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Reactor Build Order:
> [INFO]
> [INFO] accumulo
> [INFO] cloudtrace
> [INFO] accumulo-start
> [INFO] accumulo-core
> [INFO] accumulo-server
> [INFO] accumulo-examples
> [INFO] examples-simple
> [INFO] accumulo-wikisearch
> [INFO] wikisearch-ingest
> [INFO] wikisearch-query
> [INFO] wikisearch-query-war
> [INFO] accumulo-assemble
> [INFO]
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Building accumulo 1.5.0-incubating-SNAPSHOT
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO]
> [INFO] --- maven-assembly-plugin:2.2.1:single (default-cli) @ accumulo ---
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Reactor Summary:
> [INFO]
> [INFO] accumulo .......................................... FAILURE [2.336s]
> [INFO] cloudtrace ........................................ SKIPPED
> [INFO] accumulo-start .................................... SKIPPED
> [INFO] accumulo-core ..................................... SKIPPED
> [INFO] accumulo-server ................................... SKIPPED
> [INFO] accumulo-examples ................................. SKIPPED
> [INFO] examples-simple ................................... SKIPPED
> [INFO] accumulo-wikisearch ............................... SKIPPED
> [INFO] wikisearch-ingest ................................. SKIPPED
> [INFO] wikisearch-query .................................. SKIPPED
> [INFO] wikisearch-query-war .............................. SKIPPED
> [INFO] accumulo-assemble ................................. SKIPPED
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] BUILD FAILURE
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 5.771s
> [INFO] Finished at: Wed Mar 07 22:52:23 EST 2012
> [INFO] Final Memory: 13M/89M
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] Failed to execute goal
> org.apache.maven.plugins:maven-assembly-plugin:2.2.1:single
> (default-cli) on project accumulo: Error reading assemblies: No
> assembly descriptors found. -> [Help 1]
> [ERROR]
> [ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with
> the -e switch.
> [ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
> [ERROR]
> [ERROR] For more information about the errors and possible solutions,
> please read the following articles:
> [ERROR] [Help 1]
> http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MojoExecutionException
>
> Did I do something wrong?
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message