accumulo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Eric Newton (Updated) (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (ACCUMULO-219) eclipse is getting an NPE when using M2E to look at the pom.xml
Date Fri, 13 Jan 2012 14:25:39 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ACCUMULO-219?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Eric Newton updated ACCUMULO-219:
---------------------------------

    Summary: eclipse is getting an NPE when using M2E to look at the pom.xml  (was: NPE in
M2E)
    
> eclipse is getting an NPE when using M2E to look at the pom.xml
> ---------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ACCUMULO-219
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ACCUMULO-219
>             Project: Accumulo
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Keith Turner
>            Assignee: John Vines
>             Fix For: 1.3.6
>
>
> When checking out any of the accumulo projects as maven projects in eclipse, you get
an NPE.  This seems to have started when the <resources> section was added the <build>
section in the top level pom. If I comment out the <resources> section and tell maven
to update in eclipse, then it is happy.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message