abdera-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brad <abd...@javawork.co.uk>
Subject Re: abdera escaping ampersands in feed links
Date Thu, 03 Jul 2008 10:53:27 GMT
Any thoughts on this at all?

Is it correct for it to URL encode the "&" in feed links?

On Wed, Jun 25, 2008 at 11:51 AM, Brad <abdera@javawork.co.uk> wrote:
> Ok closed that JIRA issue. Got a bit confused there, sorry about that.
>
> Anyway.......I looked into this a bit more and it appears the value of
> the href link withink the Feed object exactly how I want it. However,
> the value shown in the variables detail pane in Eclipse has the
> escaped value "&amp;". IIRC the value shown in that pane would be the
> value from the toString method. Sounds to me like the link field
> contains the "&" character up until the Feed object gets selialized
> (assuming the serialization uses the toString method).
>
> I guess my question should now be: is what I want it to be the same as
> what it should be?
>
> On Wed, Jun 25, 2008 at 10:51 AM, Brad <abdera@javawork.co.uk> wrote:
>> Hi,
>>
>> I've created a JIRA issue:
>>
>> https://issues.apache.org/jira/browse/ABDERA-181
>>
>> Brad.
>>
>> On Mon, Jun 23, 2008 at 5:13 PM, Brad <abdera@javawork.co.uk> wrote:
>>> Hi,
>>>
>>> I'm using abdera as part of CXF to create a Feed. I'm adding entries
>>> to my Feed object and setting the href link on the entry.
>>>
>>> The problem I'm having is that my hyperlinks are being escaped by
>>> Abdera so that they have "&amp;" instead of "&". Is there any way to
>>> stop it doing this?
>>>
>>> Thanks,
>>> Brad.
>>>
>>
>

Mime
View raw message