abdera-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From herbert <i...@gmx.de>
Subject Re: maven-issues deploying and retrofying
Date Wed, 12 Dec 2007 11:52:11 GMT

I've now tried every combination of settings in pom.xml and settings.xml,
that came
to my mind.

But I always get the same message: [WARN] Unable to get resource from
repository apache.incubating
(http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository)

Maybe this is a better asked in the maven-forums?

I assume I'm missing some very basic step to set this thingy up.

Regards, Herbert


herbert wrote:
> 
> Hmm...I've adjusted the settings, but still the same problem.
> 
> 
> Chris Berry wrote:
>> 
>> It appears that you need to set up the  http://people.apache.org/repo/ 
>> m2-incubating-repository with SNAPSHOTs enabled
>> 
>> <settings>
>>    ...
>>    <profiles>
>>      <profile>
>>        <id>apache</id>
>>        <repositories>
>>          <repository>
>>            <id>apache.org</id>
>>            <url>http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository</ 
>> url>
>>            <releases>
>>              <enabled>false</enabled>
>>            </releases>
>>            <snapshots>
>>              <enabled>true</enabled>
>>            </snapshots>
>>          </repository>
>>        </repositories>
>> 
>> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/maven-issues-deploying-and-retrofying-tp14273445p14293676.html
Sent from the abdera-user mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message