abdera-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From James M Snell <jasn...@gmail.com>
Subject Re: IRI Code
Date Sat, 30 Sep 2006 19:08:38 GMT
Hey Ugo,

Can you post a Jira issue with the full details of the errors you are
seeing?

- James

Ugo Cei wrote:
> 
> On Sep 29, 2006, at 11:50 PM, Garrett Rooney wrote:
> 
>> FWIW, I'm seeing two test failures in the IRI code's tests.
>> Everything else tests cleanly (other than the hanging client stuff,
>> which I've got commented out).
>>
>>     [echo] Running Core Tests...
>>     [java] .........F.......F.....
> 
> I'm seeing many more failures on OSX:
> 
> test:
>      [echo] Running Core Tests...
>      [java] .....F..F.F.F.F.F.....F...F.F.
>      [java] Time: 1.169
>      [java] There were 9 failures:
>      [java] 1)
> testSimple(org.apache.abdera.test.iri.TestIRI)junit.framework.ComparisonFailure:
> expected:<...?sum?...> but was:<...ésumé...>
> 
> <snip/>
> 
>      [java] FAILURES!!!
>      [java] Tests run: 21,  Failures: 9,  Errors: 0
> 
> Plus one more error in the Stax parser tests, which again seems related
> to character encoding:
> 
>      [java] There was 1 failure:
>      [java] 1)
> testSection4275LinkTitleWithBadchars(org.apache.abdera.test.parser.stax.FeedValidatorTest)junit.framework.ComparisonFailure:
> expected:<...??test.?> but was:<...£test.>
> 
>     Ugo
> 
> 
> --Ugo Cei
> Blog: http://agylen.com/
> Open Source Zone: http://oszone.org/
> Company: http://www.sourcesense.com/
> 
> 
> 

Mime
View raw message